AVDD Beveiliging

AVDD Beveiliging, voor de juiste veiligheidsoplossing
https://www.bkbronckhorst.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/350/AVDDBeveiliging-1513793465.jpg
AVDD Beveiliging
Contactpersoon
Ronald van Amersfoort (+)

Goorsestraat 20, 's-Heerenberg 7041 GA, Gelderland

Kaartlocatie

Kaartaanwijzingen

AVDD Beveiliging, voor de juiste veiligheidsoplossing

Categorieën:
Algemene info

Met AVDD Beveiliging is uw evenement, bedrijventerrein en opslag in veilige handen. Heldere communicatie, afspraak-is-afspraak met behulp van eigentijdse technieken en mensen die hun vak verstaan. Met scherpe tarieven, een aantrekkelijk totaalaanbod, biedt AVDD vooral veiligheid zonder gedoe. Daarin onderscheiden wij ons.

Beveiliging is mensenwerk. Daarom werkt AVDD uitsluitend met gemotiveerde, ervaren en goed opgeleide beveiligingsmedewerkers. Wij investeren permanent in het niveau van onze beveiligers door erkende opleidingen; omdat representativiteit, een klantvriendelijke uitstraling en goede communicatievaardigheden de basis vormen van een succesvolle beveiliging en daarmee een tevreden opdrachtgever.

Onze partners voldoen aan alle richtlijnen die gesteld zijn in de ‘Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus’ (WPBR), en zijn goedgekeurd door het Ministerie van Justitie. Wij zijn ISO 9001-2008 en VCA* gecertificeerd en voldoen aan alle eisen die verzekeraars en overheden aan beveiliging stellen. 


 
BKB verbindt en versterkt!