1voud Arbo

Let's make your people feel good! Zo 1voud(ig) is het!
https://www.bkbronckhorst.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/351/1voudArbo-1513793264.png
1voud Arbo
Contactpersoon
Rianne van Daalen (+)

Dienstenweg 7, Vorden 7251 KP, Gelderland

Kaartlocatie

Kaartaanwijzingen

Let's make your people feel good! Zo 1voud(ig) is het!

Categorieën:
Algemene info
Arbodienst 1voud Arbo.
1voud Arbo is als een spin in het web. We bewaken het proces, zetten de lijnen uit en geven advies. Prettig, want ziekteverzuim is een complex onderwerp. Met onze ondersteuning weet u zeker dat u de juiste aanpak kiest. In het verzuimtraject, maar ook daarbuiten. Door aandacht te besteden aan de samenwerking tussen u en uw team ontstaat een fijne werkomgeving: een gezonde basis voor uw personeel.

Waarom 1voud Arbo?
De tijd tikt. Uren, dagen en weken verstrijken. En al die tijd zit uw medewerker ziek thuis. Actie ondernemen in plaats van afwachten? 1voud Arbo brengt de situatie vanaf dag één in beweging. Uw vaste casemanager bewaakt het proces en geeft advies, zodat u grip houdt op het verzuimdossier.

Verzuimkosten beperken
Een zieke medewerker kost al snel € 250 per dag. Spoedig herstel is dan ook belangrijk. Daarom komt uw casemanager op de eerste verzuimdag gelijk in actie. Zo beperkt u de kosten én weet u zeker dat u voldoet aan de Wet Verbetering Poortwachter.

Vast netwerk van bedrijfsartsen
Uw casemanager werkt met een vast netwerk van bedrijfsartsen. We informeren onze bedrijfsartsen vooraf over de situatie, zodat zij constructief in gesprek gaan met zieke medewerkers.

Concreet van aanpak: wat kan iemand wél?
Uit het gesprek met de bedrijfsarts volgt een probleemanalyse. Maar wat kunt u daar eigenlijk mee? Uw casemanager vertaalt de analyse naar een concreet plan van aanpak, zodat u zich samen met uw medewerker richt op wat wél kan.

Inzicht in het verzuimdossier
We werken met een professionele verzuimapplicatie. Met deze applicatie heeft u online inzicht in het verzuimdossier. U weet precies welke stappen zijn gezet en welke stappen er nog volgen.

Deskundige sparringpartner
Bij het terugdringen van ziekteverzuim vormt een gezonde relatie tussen u en uw medewerkers een belangrijk ingrediënt. Maar hoe voert u een goed gesprek? En wat doet u wanneer iemand in de problemen raakt? Als deskundige sparringpartner helpen we u in elke situatie op weg.

Verzuimpreventie
We komen regelmatig bij u over de vloer en leren uw bedrijf door en door kennen. Signaleren we kansen om de werkomgeving verder te verbeteren, dan delen we die met u. Want op het gebied van ziekteverzuim kunt u nu eenmaal beter voorkomen dan genezen.
01737a2c-f17c-11e3-a1dc-12313d275d6d-large.png

 
BKB verbindt en versterkt!