• U bent hier:
  • Bij de Rode Beuken

Bij de Rode Beuken

Rust en Ruimte in de Achterhoek
https://www.bkbronckhorst.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/361/cropped-1549647816.png
Bij de Rode Beuken
Contactpersoon

Schiphorsterstraat 16, Toldijk 7227NG, Bronckhorst, Gelderland

Kaartlocatie

Kaartaanwijzingen

Rust en Ruimte in de Achterhoek

Algemene info

Bij de Rode Beuken
Vergaderlocatie Bij de Rode Beuken ligt in een groene omgeving in de Achterhoek. Om precies te zijn in het buitengebied van Toldijk, tussen Zutphen en Doetinchem. Het daglicht stroomt de vergaderruimte binnen door de vele ramen. Van binnen uit heb je een aangenaam uitzicht over de kleine boomgaard en het omringende groen waarin de locatie ligt. Als de temperatuur het toelaat is het natuurlijk ook mogelijk om midden in het groen van de boomgaard met elkaar te overleggen. Uiteraard beschikt deze vergaderlocatie in de Achterhoek over gratis wifi.

Vergaderzaal en break-out room
De vergaderlocatie is geschikt voor maximaal 15 personen en bevat twee vergaderzalen. Er is een grote ruimte van (12 x 8 meter) die naar wens kan worden ingericht d.m.v. een opstelling in U-vorm, L-vorm, kring of een opstelling naar eigen keuze. Daarnaast is er een kleinere break-out room (4 x 4 meter), die ook meerdere mogelijkheden heeft. Door de behaaglijke vloerverwarming lenen beide ruimtes zich ook prima voor een yoga- of meditatiesessie tussendoor. Verder is de vergaderruimte van alle gemakken voorzien. Zo beschik je over een eigen keuken met koelkast, gasfornuis, oven en alle faciliteiten om zelf koffie en thee te zetten.

Picknicken, dutch oven en international streetfood
Van mei tot en met september, als het weer het toelaat, biedt Bij de Rode Beuken de mogelijkheid aan om te picknicken in de boomgaard. Een verfrissende manier om een lange vergaderdag te onderbreken. Uiteraard kan je bij Bij de Rode Beuken er ook voor kiezen om de vergadering lekker informeel af sluiten. Zo worden er de heerlijkste gerechten uit de Dutch Oven getoverd. Een andere bijzondere afsluiting kan worden verzorgd door de Streetfood Koffer, een keuken op wielen. Laat je verrassen door de heerlijke internationale gerechten die hieruit geserveerd worden. Een aanrader!

Eventjes de benen strekken
Vergaderen wordt nog steeds grotendeels zittend gedaan. Hoe lekker is het dan om tussendoor even de benen te strekken? Zodra je bij Bij de Rode Beuken je neus naar buiten steekt loop je in het groen.Laadt al wandelend de energie weer op tijdens een kort of wat langer ommetje in de omgeving.

 

 
BKB verbindt en versterkt!