Agenda

Behind The Corner Business Festival Doetinchem
Contact 026-3635084 www.behindthecornerfestival.nl

Met de Zwarte Cross als grootste festival heeft de Achterhoek nu ook het eerste festival voor het bedrijfsleven.

Tegenwoordig hebben we nog maar weinig persoonlijk tijd voor elkaar. Vaak zijn festivals de enige plek om met elkaar te praten, feesten en plezier te maken. Vandaar Backside Business fstvl, om elkaar ook zakelijk te ontmoeten in ontspannen sfeer en om even om de hoek te kijken bij je buren. Niet via internet, niet via social media, niet via satelliet verbindingen maar gewoon elkaar in de ogen kijkend. Onder genot van een hapje en een drankje. Wie schuilt er nou achter dat bedrijf waar u al jaren zaken mee doet? Wat hebben ze nog meer in huis? Wat kan u voor andere betekenen? De beste deals ontstaan in een ontspannen sfeer met een goed glas bier of wijn en lekkere muziek. Kortom, Backside Business fstvl is de plek waar u moet zijn als u meer contacten wil leggen en twee leuke dagen wilt beleven. 

Opzet

De tijd van beurzen met standaard standjes hebben we gehad. Backside Business fstvl is een sfeervol festival met muziek, foodtrucks, terrassen, tenten maar bovenal tientallen bedrijven die zich op ontspannen wijze presenteren aan de vele bezoekers van het bedrijfsleven van Oost Nederland.  Gewoon ongedwongen en relaxed. 

Organisatie 

Naast partners als De Persgroep die 8 x paginagroot gaat adverteren in uiteenlopende media wordt intensief samengewerkt met De Graafschap Business Club en met ondernemers vereniging IG&D. Samen met het bestuur en directie van de SaZa Topsporthal wordt het festival georganiseerd door Robin Hagen, festival organisator maar ook vele jaren nauw betrokken geweest bij de Arnhemse Bedrijven Kontakt Dagen en het evenement De Ondernemer Live. 

 

Locatie Sazo Topsporthal Doetinchem
Festival data: 26 en 27 juni 2018
Festival tijden van 15:00 tot 23:00 uur. Of langer als het gezellig is.
Entreeprijs bezoekers €12,50
Parkeren gratis
Muntprijs consumpties €2,50 per munt.

 
BKB verbindt en versterkt!