Agenda

Denksessie ‘Vorden groenste dorp van Nederland
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vorden genomineerd als groenste dorp van Nederland

Vorden is genomineerd als ‘Groenste dorp van Nederland’. De stichting Entente Florale heeft Bronckhorst beoordeeld als goede kanshebber voor de titel! Vorden is een goed voorbeeld van hoe we ons in Bronckhorst samen met inwoners inzetten voor een mooie en gezonde leefomgeving, voor nu én de toekomst.

Jury

De jury brengt op 7 juni een bezoek aan Vorden. Tijdens dit bezoek beoordeelt de jury onder meer het landschap, cultuurhistorie, ecologische kwaliteit, biodiversiteit, gezonde leefomgeving, recreatie, klimaatadaptatie en duurzaamheid. We ontvangen een juryrapport met praktische tips, aanbevelingen en adviezen waar we mee aan de slag kunnen om Vorden nóg groener en duurzamer te maken. Maar dit kunnen we natuurlijk niet alleen.

Samen met inwoners en organisaties

Wij willen graag samen met inwoners en organisaties Vorden presenteren om te laten zien hoe trots we zijn op ons dorp! Uw ideeën en ondersteuning zijn dan ook van harte welkom.

 

De avond wordt georganiseerd om u te informeren en ideeën uit te wisselen over de uitwerking van de competitie. Graag zien wij u in het Kulturhus in Vorden.

Iedereen is welkom!

Locatie Kulturhus in Vorden.

 
BKB verbindt en versterkt!