Agenda

Nieuwjaarsborrel/ledenvergadering
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Programma:

19.15 uur inloop

19.45 uur aanvang ledenvergadering

Ledenvergadering
Agenda

  1. Opening en voorstellen nieuwe leden
  2. Notulen ledenvergadering 17 januari 2018 (zie bijlage)
  3. Jaarverslag 2018 en mededelingen
  4. Financiƫn: verslag 2018, begroting 2019, verslag kascommissie (Paul Stortelder en Theo Nibbeling)
  5. Beslissing bestemming vrijwillige bijdrage 2018 voor goed doel binnen de gemeente Bronckhorst. Voorstellen hiertoe kunnen vooraf worden ingediend bij het secretariaat tot 5 januari a.s.!
  6. Aftredend en niet herkiesbaar zijn voorzitter Hiske Huiting en bestuurslid activiteiten Henk Hilverink. Aftredend en herkiesbaar is Wouter Siemes. Het bestuur draagt DaniĆ«lle Rouwen van Wolbrink BV Vorden als opvolgster van Henk. Voor de functie van voorzitter zijn we nog op zoek naar een kandidaat, is het iets voor u of weet u iemand hiervoor? S.v.p. aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  7. Activiteitenprogramma 2019
  8. Rondvraag
  9. Sluiting 

20.45 uur borrel

21.00 uur Gastspreker mediatrainer Ben Posthumus van het bureau Silent Speakers (www.silentspeakers.nl ). Ben zal op interactieve wijze een beeld geven van de kansen maar ook de valkuilen in het omgaan met de media. In de bijlage vindt u een artikel met meer achtergrondinformatie. Wellicht hebt u zelf ook ervaringen met lokale, regionale of wellicht zelfs landelijke media? Breng deze ervaringen vooral in tijdens de bijeenkomst. Het belooft een zinvolle maar vooral ook leuke workshop te worden!
22.00 uur na borrelen
23.00 uur einde

Locatie De Jongens Hengelo
Registraties zijn nu gesloten

 
BKB verbindt en versterkt!