Agenda

Kennissessie "De Disfunctionerende Medewerker"
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kennissessie “De Disfunctionerende Medewerker”

(tevens uitleg over de Wet Arbeidsmarkt in Balans - WAB

Wat kan een ondernemer in een dergelijke situatie doen?

Wat zijn de do’s en don’ts gelet op het arbeidsrecht?
Hoe te handelen!
Wat zijn de rechten en plichten van u als ondernemer, maar ook van uw medewerker?

Wie geeft deze interactieve kennissessie?
De arbeidsrechtadvocaten mr. Wouter Ribbers en mr. Ruben Schuurman van JPR Advocaten nemen ons als ondernemer mee in deze complexe wereld.
Een exclusieve kennissessie speciaal voor de leden van de BKB!
 
Wat kan je verwachten?
De disfunctionerende medewerker.
Wanneer is sprake van disfunctioneren? Wat kan je eraan doen om het te voorkomen of te verbeteren? Wat mag je van de medewerker verwachten? Hoe ligt disfunctioneren arbeidsrechtelijk? Wat kan je en wat moet je doen en hoe leg je dat goed vast zonder de verhoudingen te verstoren? Hoe bouw je een goed dossier op? Wanneeer kan je dan afscheid nemen? Op deze vragen wordt op een praktische en interactieve manier antwoord gegeven. Je leert praktische do’s en don’ts aan de hand van alledaagse (feitelijke en juridische) praktijkvoorbeelden.

Wet Arbeidsmarkt in Balans.

Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid wil de verschillen tussen flexwerk en vast werk verkleinen. Dit wil hij regelen via de WAB die op 1 januari 2020 in moet gaan. De Raad van State heeft dit wetsvoorstel op dit moment nog in behandeling.

De bedoeling van de WAB is het voor de werkgevers aantrekkelijker te maken om mensen in vaste dienst te nemen. Tevens blijft met deze wet flexibel werk mogelijk.

 
Locatie JPR Advocaten Koopmanslaan 4 Doetinchem
Kennissessie is toegankelijk voor leden van BKB, als u geen lid bent en u wilt deze sessie toch bijwonen graag even contact opnemen met het secretariaat.
Registraties zijn nu gesloten

 
BKB verbindt en versterkt!