Agenda

Oost West Thuis Best-markt
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De gemeente nodigt geïnteresseerde Bronckhorster ondernemers uit om hun (gemak)diensten en producten op gebied van duurzaamheid, vitaliteit en veiligheid op deze woonmarkt te presenteren. De markt is bedoeld om aanpassingen in en om het huis te promoten en te ondersteunen, zodat mensen prettig en op een duurzame manier kunnen wonen in hun eigen huis.

Beleefpleinen
Het wordt een markt waarop de bezoekers straks kunnen zien wat lokale bedrijven, organisaties en initiatieven aanbieden op dit gebied. We delen de markt op in beleefpleinen: duurzaamheid, vitaliteit en veiligheid. Voor alle pleinen zoeken we enthousiaste en creatieve standhouders die onze bezoekers kunnen voorlichten en inspireren.

Sluit uw aanbod aan bij het thema van de markt? Dan bent u de standhouder die we zoeken! Deelname is gratis. Er is per plein beperkt plaats. Er wordt gestuurd op een gevarieerd aanbod om de bezoekers een zo breed mogelijk scala aan producten en diensten te laten zien. Als u geïnteresseerd bent, meldt u zich dan aan voor 12 juli 2019 via www.bronckhorst.nl/owbt

Locatie Gemeentewerf Hengelo

 
BKB verbindt en versterkt!