Agenda

Diner pensant Graafschap College
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Thema: match tussen jongeren en organisaties 

in de Achterhoek

De 21e -eeuwse vaardigheden

 

Ø Wat zoekt de Achterhoek?

Ø Wat zoeken jonge werknemers?

Ø Weten we wat jongeren/jong talent zoeken?

 

Programma

Achterhoekse organisaties en bedrijven hebben behoefte aan jonge werknemers met de juiste 21e-eeuwse vaardigheden. In de Achterhoek zijn veel sterke innovatieve en internationaal gerichte bedrijven aanwezig met mooie kansen voor deze doelgroep. Maar zoals het wel vaker gaat: “wat vlakbij ligt, zie je niet”. Op 13 november gaan we met elkaar in gesprek hoe we tot een goede match komen.

We hebben leerlingen op pad gestuurd naar Achterhoekse organisaties en bedrijven. De resultaten presenteren we graag aan u. Keynote speaker Frits Spangenberg (Motivaction) verzorgt een boeiende lezing over de belevingswereld van Nederlanders in het algemeen en jonge werknemers in het bijzonder. Wilt u het maximale halen uit de lezing van Frits? Dan bevelen wij u van harte aan om deze vragenlijst (duur max. 10 minuten) in te vullen. Daarna kunt u in een parallelprogramma een lezing van Suzanne von der Dunk (Randstad) bijwonen en/of in gesprek gaan aan de verschillende thematafels. In haar lezing neemt Suzanne u mee in de veranderende wereld van werk.

Kortom een divers programma met tussendoor heerlijke hapjes van studenten van het Graafschap College.

U komt toch ook op ons Diner Pensant?

Kom en praat/denk mee. We hebben uw inbreng nodig voor een toekomstbestendige Achterhoek. Klik hier voor meer informatie over het programma en om u aan te melden.

 

 

Locatie Metzo College, Maria Montessoristraat 5 in Doetinchem
Inloop vanaf 17.00 uur, aanvang programma 17.45 uur
Deze bijeenkomst is zeker interessant voor uw HR-manager.

 
BKB verbindt en versterkt!