Bedrijvenkring Bronckhorst
Bedrijven Kring Bronckhorst

Bedrijf in de schijnwerpers; Y-sign Reclame!

Eigenaar Robbin Fielt van Y-sign Reclame uit Hengelo (Gld.) reageerde een tijdje geleden spontaan met ja op de vraag vanuit ons bestuur of hij hieraan mee wilde doen.

Prachtig om te zien en te horen hoe Robbin bevlogen, gedreven en enthousiast vertelt over zijn bedrijf.

Na eerst een aantal jaren in loondienst te hebben gewerkt ervoer Robbin in de dagelijkse praktijk welke reclame-uitingen heel goed bij hem pasten en welke minder.
In 2006 is hij gestart met Y-sign, echt letterlijk vanuit zijn zolderkamer. Door mond op mond reclame groeide hij door tot waar hij nu staat. Kleine en grote bedrijven en ook ZZP-ers behoren tot zijn opdrachtgevers.

De core business van Y-sign is alles wat te maken heeft met reclame, behalve websites.
In zijn goed geoutilleerde atelier in Hengelo (Gld.) staan prachtige printers in alle soorten en maten. Robbin vindt het belangrijk en prettig een project helemaal in eigen hand te hebben. Van bijvoorbeeld het ontwerpen van een (nieuwe) huisstijl tot het beplakken van bedrijfsauto’s.
Een project met een kop en een staart, waarbij hijzelf de hele keten van werkzaamheden in de hand houdt, geeft hem de meeste voldoening. Hij kan dan zelf de kwaliteit van zijn producten borgen.

De wensen van zijn opdrachtgevers staan te allen tijde voorop. Ook het snel kunnen schakelen is een kracht, naast het meedenken over oplossingen en het leveren van maatwerk. Op korte termijn wordt het ook mogelijk om bedrijfskleding te passen in zijn atelier en te laten bedrukken met de gewenste reclame-uitingen. Door deze uitbreiding van diensten maakt Robbin het voor zijn klanten nog aantrekkelijker.

Corona heeft geen impact gehad op zijn onderneming. Een groot deel van zijn tevreden klanten is werkzaam in de bouw en zij zorgen er mede voor dat zijn orderportefeuille goed gevuld blijft.

Naar aanleiding van dit stuk benieuwd naar wat Y-sign Reclame voor jouw bedrijf kan betekenen?

Kijk op www.y-sign.nl en plan een afspraak in of volg de Facebookpagina van Y-sign Reclame. 

Welk lidbedrijf wil ook graag eens in de BKB-schijnwerpers? Stuur een mail naar: secretariaat@bkbronckhorst.nl

Lid worden van de BKB? Bel 0314-631882 of stuur een mail naar secretariaat@bkbronckhorst.nl of schrijf je gelijk in via onze site https://www.bkbronckhorst.nl/lidworden

BKB verbindt en versterkt!