Bedrijvenkring Bronckhorst
Bedrijven Kring Bronckhorst
Bedrijven Kring Bronckhorst
Bedrijven Kring Bronckhorst
Bedrijven Kring Bronckhorst

Jarno Bijenhof

Bijenhof Techniek

Elders Industrie en productie
Bijenhof Techniek is sinds 2017 actief in de wereld van aandrijftechniek, machinebouw en machine onderhoud in de breedste zin van het woord.
Met een team van specialisten zijn wij actief om, daar waar nodig, te ontzorgen bij projecten, service & onderhoud, modificatie, ontwerp en bouw van nieuwe machines.
Ons jonge en zeer gedreven team bestaat uit: 3D engineers, elektro/besturingsmonteurs, aandrijfspecialisten en projectleiders. Door deze combinatie kunnen we een totaalpakket aanbieden aan onze klanten.
Een goed voorbeeld hiervan is onze sterk groeiende tak “machineverhuizingen”. Onze tekenaars kunnen uw bestaande productielijn inmeten en in 3D uitwerken om deze vervolgens visueel te implementeren op een nieuwe locatie. Vervolgens kunnen de specialisten elektro en mechanica aan de slag met het demonteren van de huidige opstelling en verplaatsen naar de nieuwe locatie. Dan volgt het uitlijnen met onze laserapparatuur en het elektrotechnisch aansluiten/implementeren in de nieuwe omgeving. Daarna wordt alles uitgebreid getest en het geheel opgeleverd en overdragen aan de klant.

Medio Augustus 2022 betrekken wij ons nieuwbouwpand in Zelhem om van hieruit onze klanten van een nog breder pakket aan diensten te kunnen voorzien.

Nieuwsgierig? Neem gerust eens contact op !