Bedrijvenkring Bronckhorst
Bedrijven Kring Bronckhorst
Bedrijven Kring Bronckhorst
Bedrijven Kring Bronckhorst
Bedrijven Kring Bronckhorst
Eddy  Gelhever

Eddy Gelhever

Meesterwerk Werkprojecten

Industriepark, Blek I en Blek II, Hoge Voort en Vinkenkamp in Zelhem Overige dienstverlening
Contactpersoon
Eddy Gelhever
Eddy@meesterwerkprojecten.nl
Contactpersoon
Ilja Wentink
ilja@meesterwerkprojecten.nl
Meesterwerk Werkprojecten kun je op verschillende manieren beschrijven, als een re-integratie bureau, als een commercieel SW-achtig bedrijf, als een sociaal detacheerder maar het meest dekkend is de term "opstapbedrijf". Meesterwerk bestaat uit 2 bedrijven, Meesterwerk Werkprojecten met als taak doelgroepen weer aan het werk te helpen en hen daarbij intensief te begeleiden en Meesterwerk Bedrijfsscholen om de kandidaten ook scholing aan te bieden en hun positie ten opzichte van de arbeidsmarkt daardoor nog verder te versterken.
Meesterwerk is actief in drie regio's: in het noorden waarbij we inhouse werken in Groningen en Assen voor de diverse opdrachtgevers (zoals Muelink & Grol, Burgerhout, Scapino en BIMair), in Twente waar we ons eigen leerwerkbedrijf hebben opgezet (Werkcaroussel Oldenzaal) en waar we in Enschede een eigen houtwerkplaats hebben.
De derde regio is de Achterhoek waar we in samenwerking met de gemeente Bronckhorst en het Graafschap College een leerwerkbedrijf in Zelhem hebben opgezet: de Werkcaroussel Bronckhorst.

Linkedin logo Bekijk Eddy op LinkedIn