Wij heten van harte welkom als nieuw lid Lara Abbink van vergaderlocatie Bij de Rode Beuken in Toldijk.
 
Bij de Rode Beuken is een bijzondere vergaderlocatie in het landelijke Toldijk in onze gemeente Bronckhorst. Deze vergaderlocatie, gelegen in een kleine notenboomgaard, is van alle gemakken voorzien.
Bij de Rode Beuken is zeer veelzijdig, u vindt alle informatie op:
 
 
 
Onze eerste activiteit zit er weer op, wij kijken terug op een geslaagde ledenvergadering bij Café de Jongens in Hengelo.
 
Dit jaar 3 nieuwe leden! Wij hebben kennis gemaakt met Peter Harmsen van Harmsen Voegwerken & Reinigingstechniek en Michael Bink en Magdalena Haverkamp van Chocolaterie Magdalena. Herwin Wilgenhof van Wilgenhof Las, Constructie en Techniek uit Vorden kon helaas niet aanwezig zijn.
 
50674127 2018609011780746 9197045961799499776 oharmsen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nieuw lid Peter Harmsen     
                   50285546 2018609035114077 5850556445761732608 oChocolaterie Magdalena
                                                                                                                 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nieuw lidbedrijf Chocolaterie Magdalena Michael Bink en Magdalena Haverkamp   
 
Er is afscheid genomen van de bestuursleden Hiske Huiting (voorzitter) en Henk Hilverink (bestuurslid activiteiten). Hiske en Henk dank voor jullie jarenlange inzet voor de BKB! Alg. bestuurslid Wouter Siemes was herkiesbaar en is herkozen. Als nieuw bestuurslid activiteiten is benoemd Daniëlle Rouwen van Wolbrink BV Vorden. Zij maakte al enkele jaren deel uit van onze activiteitencommissie. Daniëlle welkom en veel succes! Wij zijn nog op zoek naar een nieuwe voorzitter, tips welkom!
50272834 2018609025114078 187309407883755520 o hiske   
Hiske Huiting
 
                50312618 2018610111780636 5075143131746271232 oDanille
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Daniëlle Rouwen   
 
Het bestuursvoorstel voor de besteding van het geld voor de goede doelen is met algemene stemmen door de leden aangenomen.
Na afloop van de ledenvergadering was er een quiz en aansluitend een informeel samenzijn.
 
50591964 2018609661780681 8433621499235008512 ozaal
 
Iedereen bedankt voor de komst en graag tot ziens bij onze volgende activiteiten! 
 
Kijk voor alle foto's op:
 
 
 
 
Wij hebben er weer een nieuw lid bij: Herwin Wilgenhof van Herwin Wilgenhof Las, Constructie en Techniek van harte welkom bij onze bedrijvenkring.
 
 
 wilgenhof
 
Wij zijn blij u te kunnen melden dat we Chocolaterie Magdalena uit Vierakker hebben kunnen inschrijven als lid van onze bedrijvenkring.
Michael Bink en Magdalena Haverkamp van harte welkom!
 
                     
 
Kijk voor nadere informatie over dit bijzondere bedrijf op: 
 

Wij zijn blij te kunnen melden dat wij het Hengelose bedrijf Harmsen Voegwerken & Reinigingstechniek BV kunnen toevoegen als lid van de BKB, contactpersoon is Peter Harmsen. 

Harmsen Voegwerken en Reinigingstechniek BV in Hengelo (Gld.) is gespecialiseerd in onderhoud, restauratie en renovatie van gevels. Ook op het gebied van reinigingswerken heeft Harmsen zich de laatste jaren ruimschoots bewezen. Het bedrijf neemt gevels van woningen en bedrijfspanden onderhanden, met als resultaat: een  compleet nieuw aanzicht. 

Het bedrijf is gevestigd aan de Winkelsweg 2 te Hengelo, nadere informatie over het bedrijf vindt u op https://www.harmsenvoegwerken.nl

Wij wensen Peter Hamsen veel succes met zijn bedrijf en hopen hem binnenkort te ontmoeten bij één van onze activiteiten.

 

 

 

 

Logo 2018

 

Het rallybord is klaar, een prachtige route is weer uitgezet en we hebben verrassende plekjes gevonden.

Ook bij de finish zal het weer goed en smakelijk toeven zijn. Reserveer alvast de datum!

Nog nooit mee gedaan, echt doen want het wordt weer hartstikke leuk, vraag het de deelnemers van de vorige edities maar.

Ja, ja es wird ganz toll und gemütlich!

Start: 12.30 uur op het Stationsplein in Zelhem.

S.v.p. vooraf aanmelden via link in de uitnodiging (volgt nog).

Wat houdt dat in die invoering van de AVG-wet per 25 mei a.s., wat betekent dit voor mijn bedrijf?

IMG 6144

Danielle Radstake "mevrouw de juriste” en Gerbrand van Noort van C&ES, beide uit Doetinchem, hebben ons in Hotel Bakker in Vorden laten zien waar we door de nieuwe wetgeving tegenaan kunnen lopen en wat voor maatregelen we op korte termijn kunnen/moeten nemen om zo veilig mogelijk te werken.

De goed gevulde zaal met leden van B&OZ, IKZelhem en BKB kwam met tal van vragen, die veelal gelijk konden worden beantwoord. Duidelijk is dat geen bedrijf hetzelfde is en wetten taaie kost zijn...

Het werd een leerzame avond, Daniëlle en Gerbrand bedankt hiervoor! 

 

 

Een apart programma voor dames en heren? Nooit eerder georganiseerd, maar erg leuk zo bleek.

De dames kwamen bij elkaar bij Martine Hair + Beautysalon en de heren togen naar de Varsselse molen voor een HAMOVE-avond.

bkb luuk martine

Foto: Luuk Stam

 

Voor de dames een avond met behandelingen en tips over kapsels, gezichtsverzorging, visagie en het veilig bleken van tanden. Na een welkom door eigenaresse Martine Hendriksen werden vier groepen gemaakt die rouleerden. Tussendoor lekkere hapjes en een high wine verzorgd door Jenny Hartman (erg lekker). Al met al een ontspannen, leerzame en ook erg gezellige avond met veel tijd voor onderlinge contacten. Martine en  crew heel erg bedankt voor deze onvergetelijke avond!

 

bkb hamove 110418 0074

Foto: Roderic Kreunen

De heren verzamelden zich in de Varsselse molen het clubhuis van de HAMOVE. Hier verzorgde het bestuur een interessante presentatie over de organisatie van evenementen zoals de wegrace, de veteranenrally, off road en de clubcross. Heel veel werk uitgevoerd door een groot team van enthousiaste vrijwilligers. Rudie Kreunen van Kreunen Multimedia blikte terug aan de hand van prachtige historische films uit het archief en filmbeelden met de link naar nu. Het werd een interessante avond, met mooie beelden en veel onderlinge contacten. HAMOVE en Rudie hartelijk dank hiervoor!

 

 

 

 

Hartelijk welkom bij de BKB Bernadette Weustenenk-Jansen van JPM Jansen Personeelsmanagement!

Bernadette ondersteunt bedrijven op het gebied van personeelszaken en HR-thema's op projectbasis of op reguliere basis, precies zoals bedrijven het willen en waar behoefte aan is.

Het bedrijf is gevestigd aan de Middenweg 55 te Hengelo.

Kijk voor nadere informatie op haar website:

http://www.jpm-personeelsmanagement.nl/

 

Wij wensen Bernadette succes met haar bedrijf en hopen haar te mogen ontmoeten bij onze activiteiten.

 

Globe

Met de uitbreiding van de Globe Group in de Betuwe wordt de positie in Midden-Nederland versterkt en heeft Globe een nog grotere landelijke dekkingsgraad van beveiliging en beroepsverkeersregelaars in Nederland.

De dagelijkse leiding is in handen van vestigingsmanager Erwin Verweij. 

Globe proficiat en succes!!

 

Lees hier meer over via deze link:

https://www.globesecurity.nl/vestigingen/vestiging-betuwe/?ct=t(Globe_mailing_juni_20176_13_2017)&mc_cid=ed6ab2cde3&mc_eid=60d34de59a

 


 
BKB verbindt en versterkt!