Wij zijn blij te kunnen melden dat wij het Hengelose bedrijf Harmsen Voegwerken & Reinigingstechniek BV kunnen toevoegen als lid van de BKB, contactpersoon is Peter Harmsen. 

Harmsen Voegwerken en Reinigingstechniek BV in Hengelo (Gld.) is gespecialiseerd in onderhoud, restauratie en renovatie van gevels. Ook op het gebied van reinigingswerken heeft Harmsen zich de laatste jaren ruimschoots bewezen. Het bedrijf neemt gevels van woningen en bedrijfspanden onderhanden, met als resultaat: een  compleet nieuw aanzicht. 

Het bedrijf is gevestigd aan de Winkelsweg 2 te Hengelo, nadere informatie over het bedrijf vindt u op https://www.harmsenvoegwerken.nl

Wij wensen Peter Hamsen veel succes met zijn bedrijf en hopen hem binnenkort te ontmoeten bij één van onze activiteiten.

 

 

 

 

Logo 2018

 

Het rallybord is klaar, een prachtige route is weer uitgezet en we hebben verrassende plekjes gevonden.

Ook bij de finish zal het weer goed en smakelijk toeven zijn. Reserveer alvast de datum!

Nog nooit mee gedaan, echt doen want het wordt weer hartstikke leuk, vraag het de deelnemers van de vorige edities maar.

Ja, ja es wird ganz toll und gemütlich!

Start: 12.30 uur op het Stationsplein in Zelhem.

S.v.p. vooraf aanmelden via link in de uitnodiging (volgt nog).

Wat houdt dat in die invoering van de AVG-wet per 25 mei a.s., wat betekent dit voor mijn bedrijf?

IMG 6144

Danielle Radstake "mevrouw de juriste” en Gerbrand van Noort van C&ES, beide uit Doetinchem, hebben ons in Hotel Bakker in Vorden laten zien waar we door de nieuwe wetgeving tegenaan kunnen lopen en wat voor maatregelen we op korte termijn kunnen/moeten nemen om zo veilig mogelijk te werken.

De goed gevulde zaal met leden van B&OZ, IKZelhem en BKB kwam met tal van vragen, die veelal gelijk konden worden beantwoord. Duidelijk is dat geen bedrijf hetzelfde is en wetten taaie kost zijn...

Het werd een leerzame avond, Daniëlle en Gerbrand bedankt hiervoor! 

 

 

Een apart programma voor dames en heren? Nooit eerder georganiseerd, maar erg leuk zo bleek.

De dames kwamen bij elkaar bij Martine Hair + Beautysalon en de heren togen naar de Varsselse molen voor een HAMOVE-avond.

bkb luuk martine

Foto: Luuk Stam

 

Voor de dames een avond met behandelingen en tips over kapsels, gezichtsverzorging, visagie en het veilig bleken van tanden. Na een welkom door eigenaresse Martine Hendriksen werden vier groepen gemaakt die rouleerden. Tussendoor lekkere hapjes en een high wine verzorgd door Jenny Hartman (erg lekker). Al met al een ontspannen, leerzame en ook erg gezellige avond met veel tijd voor onderlinge contacten. Martine en  crew heel erg bedankt voor deze onvergetelijke avond!

 

bkb hamove 110418 0074

Foto: Roderic Kreunen

De heren verzamelden zich in de Varsselse molen het clubhuis van de HAMOVE. Hier verzorgde het bestuur een interessante presentatie over de organisatie van evenementen zoals de wegrace, de veteranenrally, off road en de clubcross. Heel veel werk uitgevoerd door een groot team van enthousiaste vrijwilligers. Rudie Kreunen van Kreunen Multimedia blikte terug aan de hand van prachtige historische films uit het archief en filmbeelden met de link naar nu. Het werd een interessante avond, met mooie beelden en veel onderlinge contacten. HAMOVE en Rudie hartelijk dank hiervoor!

 

 

 

 

Hartelijk welkom bij de BKB Bernadette Weustenenk-Jansen van JPM Jansen Personeelsmanagement!

Bernadette ondersteunt bedrijven op het gebied van personeelszaken en HR-thema's op projectbasis of op reguliere basis, precies zoals bedrijven het willen en waar behoefte aan is.

Het bedrijf is gevestigd aan de Middenweg 55 te Hengelo.

Kijk voor nadere informatie op haar website:

http://www.jpm-personeelsmanagement.nl/

 

Wij wensen Bernadette succes met haar bedrijf en hopen haar te mogen ontmoeten bij onze activiteiten.

 

Globe

Met de uitbreiding van de Globe Group in de Betuwe wordt de positie in Midden-Nederland versterkt en heeft Globe een nog grotere landelijke dekkingsgraad van beveiliging en beroepsverkeersregelaars in Nederland.

De dagelijkse leiding is in handen van vestigingsmanager Erwin Verweij. 

Globe proficiat en succes!!

 

Lees hier meer over via deze link:

https://www.globesecurity.nl/vestigingen/vestiging-betuwe/?ct=t(Globe_mailing_juni_20176_13_2017)&mc_cid=ed6ab2cde3&mc_eid=60d34de59a

 

Bestuur en leden kijken terug op een goed verlopen ledenvergadering/nieuwjaarsborrel.

Kijk voor de foto's op: 

https://www.bkbronckhorst.nl/foto-s/ledenvergadering-2018

 

 

Op woensdagavond 8 november konden we als leden op bezoek bij 3 lidbedrijven. Het werd een leuke en informatieve avond over energie en de duurzame opwekking hiervan. Geheel passend in de doelstelling van de gemeente om in 2030 energieneutraal te zijn!

Na een uitleg over de mogelijkheden voor goedkope en duurzame energieinkoop door Hans de Silva van Energiebemiddeling.nl volgde een presentie van Keizon en Keigroen over o.a. de mogelijkheden van opwekking van energie d.m.v. windmolens.

Bij Ordelman & Dijkman werd ingegaan op het "nieuwe bouwen" waarbij steeds meer wordt geprefabiceerd en huizen en gebouwen zodanig worden ontworpen dat ze zelf de erergie opwekken die nodig is. Alle tekeningen zijn in 3D (BIM). Klanten kunnen hierdoor bijv. hun eigen badkamer inrichten en gelijk met een 3D bril zien hoe het er uit gaat zien en ook wat de kosten zijn.

Na alle zeer interessante en leerzame informatie volgde een gezellig samenzijn waar onder het genot van een hapje en een drankje nog lang werd nagepraat.

Energiebemiddeling, Keizon/Keigroen en Ordelman & Dijkman heel hartelijk bedankt.

Kilk hier voor de foto's https://bkbronckhorst.nl/foto-s/energiebemiddeling-keizon-ordelman-dijkman

 

 

 

 

Wij heten welkom ons nieuwe lidbedrijf SVT Nederland uit Vorden. SVT is gevestigd in het voormalige pand van Gems en houdt zich o.a. bezig met autogeen en plasma snijden. Nadere informatie vindt u op www.svtnederland.nl

Onze contactpersoon is Luuk van Malenstijn. 

Het is traditie geworden om als laatste activiteit voor de vakantie een toertocht te houden voor BKB leden. De start was bij Coen's Tapperij in Keijenborg. Er volgde een mooie tocht over bergen en dalen van ruim 100 kilometer met onderweg listige vragen. Na een stop op de Posbank voor een kopje koffie en een ijsje van Co in Hoenderlo reden we terug naar Hummelo voor een hapje en een drankje in de buitenlucht.

We kijken terug op een mooie dag met ruim 70 deelnemers, schitterend mooi weer, mooie bolides en de nodige hapjes en drankjes. Volgend jaar weer....

Voor de foto's:

https://bkbronckhorst.nl/foto-s/2017-07-05-toertocht