Bronckhorst is wandelgemeente van het jaar. Een titel om trots op te zijn. Het is hier immers heerlijk wandelen! Wandelen is ook gezond en daarom de oproep om mee te doen aan een bijzondere actie op 4 april. 4 April is Wandel naar je Werk dag in Nederland. Van de gemeente doen hier al veel medewerkers aan mee. Het zou mooi zijn als ook veel leden van de BKB zouden aanhaken en een groot aantal werknemers die dag (een stuk van) de route naar en van hun werk wandelen. En zo hun werkdag met meer energie en sportief beginnen.

Samen op pad

Deelnemers maken kans op mooie prijzen en voor medewerkers die meedoen staat er ook een leuk Bronckhorster aanmoedigingspakketje klaar. Mensen kunnen van hun huis naar hun werk lopen. Is dat te ver? Van bus of trein naar bureau kan ook. Of spreek af bij het huis van een collega die wat meer in de buurt woont van het werk en ga vanaf daar gezellig samen op pad.

Het wordt gewaardeerd als bedrijven hun medewerkers stimuleren om ook mee te doen aan deze gezonde ‘Wandel naar je Werk dag’-actie. Medewerkers kunnen zich aanmelden op:  

  • op www.wandelnaarjewerkdag.nl. Via deze actiesite maken zij kans op prijzen zoals museumtickets, wandelgidsen, stappentellers, een 3-gangen diner én hotelovernachtingen
  • en om het leuke aanmoedingspakket van de gemeente niet te missen, ook aanmelden via www.bronckhorst.nl/wandelen. De gemeente stuurt de aanmoedigingspakketjes dan uiterlijk 1 april toe.

 
BKB verbindt en versterkt!