Nee, geen medisch verband, maar het verbinden van mensen. Ondernemers wel te verstaan.

De BKB op zijn best door niet alleen deze ondernemers met elkaar te verbinden, maar ook door hun netwerk te versterken!

Op donderdag 7 november jl. werd het jaarlijkse running dinner gehouden van de BKB. Bestaande, nieuwe en aspirant leden kwamen samen bij diverse horecagelegenheden in Hengelo. Ook de gemeente was vertegenwoordigd door de bedrijvencontactfunctionaris Gert Jan Mugge.

De avond verliep in een enthousiaste en gemoedelijke sfeer.

Laagdrempelig, doordat eenieder open stond voor deze kennismaking die verder gaat dan alleen een hand schudden en kaartjes uitwisselen. De ondernemers leerden elkaar en hun producten of dienstverlening nog beter kennen. Door deze opgedane kennis kunnen zij elkaar introduceren in elkaars netwerken binnen en buiten de gemeente. Er werden ook potentiële samenwerkingen beklonken met een glaasje.

Een win-win situatie die de BKB juist voor haar leden wil creëren.

Deze positieve energie, die de hele avond meer dan voldoende aanwezig was, werkte aanstekelijk. Die avond hebben zich twee aspirant leden aangesloten bij de BKB, maar ook een ondernemer die toevallig in een betrokken horeacagelegenheid aanwezig was en zich aangetrokken voelde tot de BKB en haar werkwijze.

Geweldig, van harte welkom bij onze vereniging!

Een woord van dank is echter wel op zijn plaats.

De BKB wil de horecagelegenheden Café de Jongens, Eetcafe Jansen & Jansen, Mart Eten & Drinken en Partycentrum Langeler, allen gevestigd in Hengelo (Gld.), ontzettend bedanken.

Zij stelden hun ruimten beschikbaar, zorgden voor de uitvoering van een perfect menu en gaven ‘gastheerschap’ een andere betekenis.

De leden voelden zich meer dan welkom en hebben genoten van de hoogstaande culinaire kunsten en gezellige ambiance.

Een welgemeend chapeau en nogmaals bedankt!

 

9014622f 9045 4bdc a63f 3a19713eee30


 
BKB verbindt en versterkt!