Bedrijvenkring Bronckhorst
Bedrijven Kring Bronckhorst

Regiodialoog Dit vindt Twente-Achterhoek 25-02-2021

Dialoog

donderdag 25 februari 2021

Beste bestuurder,

Als coöperatieve bank geloven wij in de kracht van het collectief. Samen bereiken we meer dan alleen.

De coronacrisis leidt in alle lagen van de bevolking tot problemen. Wij geloven dat we als land sterker uit de crisis komen zolang saamhorigheid en solidariteit de boventoon blijven voeren.

Daarom doen we iets bijzonders. Samen met honderden leden, klanten en stakeholders uit onze regio werken we aan een Coöperatief Convenant, een toekomstplan voor Nederland. Gemaakt voor en door jou en de mensen en bedrijven om je heen.

Doe je mee op 25 februari van 19.00 - 21.00 uur?
Als bestuurder van een stichting of vereniging in onze regio weet jij als geen ander wat er leeft en speelt. We nodigen je daarom uit om via een online schrijfdialoog met ons ‘in gesprek’ te gaan over de maatschappelijke en economische uitdagingen in de regio's Twente en de Achterhoek. Jij draagt actief bij aan oplossingen en een plan, waarmee we de regio én Nederland als geheel kunnen verbeteren. 
Op weg naar het Coöperatief Convenant voor Nederland
De dialoog die wij voeren op 25 februari vindt ook in 13 andere regio's in Nederland plaats. De uitkomsten uit de 14 regionale bijeenkomsten in het hele land vormen samen het Coöperatief Convenant voor Nederland en bieden we in de lente van 2021 aan het nieuwe kabinet aan.

Jouw input is belangrijk!
Meer informatie over de verschillende stappen in dit unieke project vind je op de aanmeldsite via www.rabo.nl/twenteachterhoek/ccTA