Bedrijvenkring Bronckhorst
Bedrijven Kring Bronckhorst

Terugblik 6e BKB rally

Afgelopen woensdag 1 juni hebben weer onze jaarlijkse BKB-rally gehad. Wat een mooie dag was het weer! Een groot aantal deelnemers uitgedost met mooie auto’s stonden aan de start. De rit begon met een proef waarbij de bijrijder niets mocht zien maar wel moest aangeven wanneer de bestuurder moest stoppen op 15 meter.

Vanuit het startpunt ‘Eetcafé De Veldhoek’ zijn we door de Achterhoek over weggetjes met puzzelvragen door onder andere het boekenstadje Bredevoort richting Winterswijk gereden. Aankomend bij ‘De Gulle Smid’ lagen de roeibootjes al klaar. Druk peddelend op zoek naar het verborgen woord en daarna tijd voor koffie met een heerlijk stuk taart.

Na de koffie met gebak door naar ons einddoel. Ondertussen zie je sommige auto’s meerdere kilometers maken om nog iets meer van de omgeving te zien. Uiteindelijk komen we allemaal weer in Hengelo Gld terecht bij ‘De Smederij’. Buiten onder de tent die in de tuin staat mogen we genieten van een bbq en toasten we op de goede afloop.

De organisatie sluit deze dag af met een prijsuitreiking waarbij Raymond en Ursula Jolij van ‘Cafe de Jongens’ met de bokaal naar huis mogen gaan.

Tot slot bedanken we de activiteitencommissie voor deze gezellige en goed georganiseerde dag. En een speciale dank aan Rudie Kreunen van Kreunen Multimedia voor het uitzetten van de rit en maken van de foto’s.

Denk je nu naar aanleiding van de foto’s en het zien van de gezelligheid dat lijkt ons bedrijf ook leuk, kom dan eens naar een volgende bijeenkomst. Of neem contact op voor meer informatie.

Klik voor alle foto's van deze mooie dag op deze link: https://www.bkbronckhorst.nl/fotos/show/180

Met dank aan Rudie Kreunen van Kreunen Multimedia voor de mooie foto's.