Bedrijvenkring Bronckhorst
Bedrijven Kring Bronckhorst

Terugblik "Langste dag borrel SOV" 16 juni

BKB en SOV werken steeds vaker samen, zo ook deze keer.

Met zo'n 15 leden van de BKB is deze avond bezocht bij de groepsaccomodatie de Eek in Steenderen, een prachtige locatie waar we met ca. 80 leden van SOV en BKB samen waren.

Mart de Kruif (hij was o.a. generaal-majoor/ISAF-commandant voor Zuid-Afghanistan en verder bekend van talkshows op TV) heeft ons zijn visie gegeven op ondernemen, strategisch leiderschap en veerkracht aan de hand van zeer indrukwekkende voorbeelden uit het leger. Tijdens zijn presentatie kon je een speld horen vallen. Prachtig zoals hij het verwoordde. "We kunnen niet altijd alles voor 100% goed doen, situaties vereisen nu eenmaal dat we soms onder druk forse maatregelen moeten nemen die niet kunnen wachten".

De avond werd afgesloten met een netwerkborrel met een drankje en een hapje op het terras van de Eek. Poptroubadour Arnoud Kas speelde mooie verzoeknummers. Het was een prachtige mooie en leerzame zomeravond. Netwerken en genieten ineen!

SOV hartelijk dank voor de organisatie van deze mooie avond en tot onze volgende gezamenlijke activiteit op 12 oktober a.s. het Running Dinner in Vorden

Foto's vind je via deze link:

https://www.bkbronckhorst.nl/fotos/show/194