Agenda

Informatieavond gezamenlijke energie-aanpak ondernemers Bedrijventerrein Winkelskamp Hengelo
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Informatieavond, speciaal voor ondernemers van bedrijventerrein Winkelskamp.
28-05-2019 bij AUGA inloop 19.00 uur met koffie en thee, start programma 19.30 uur. 

Uit inventarisatie bleek dat ruim 30% van de ondernemers interesse heeft in een gezamenlijke energie-aanpak. Er zijn wat ideeën verder ontwikkeld, waaronder een ‘bedrijvenroos’. Een interessante aanpak met een rendement dat wel tot 20% kan oplopen. Dat kan veel geld schelen. Op deze avond wordt hier alles over verteld.

Wat levert het op?
Energiekosten en klimaat. Voor veel ondernemers een onderwerp waar ze niet direct warm voor lopen. Toch merken steeds meer ondernemers in de Achterhoek hoe interessant het kan zijn om in kaart te brengen hoeveel ze onnodig verliezen aan energiekosten terwijl het juist veel kan opleveren. Besparingen van rond de € 10.000,- per jaar zijn niet ongewoon. En dan hebben we het nog niet gehad over de voordelen van duurzaam ondernemen. Steeds meer ondernemers maken winst met energie.

Ook meer winst voor u?
‘Mijn energierekening klopt vast niet, het is belachelijk weinig’. Het klinkt als niet reëel en toch is het een uitspraak van een ondernemer uit de Achterhoek die pasgeleden is over gestapt op energiebesparende en energieopwekkende maatregelen. Ook voor u zijn er misschien meer mogelijkheden dan u in eerste instantie denkt. En door het collectief aan te pakken wordt het nu ook nog eens heel gemakkelijk én extra interessant.

Initiatiefnemers
Deze avond wordt georganiseerd door een aantal ondernemers van het bedrijventerrein Hengelo, in samenwerking met Achterhoek Onderneemt Duurzaam. Door de eerste inventarisatie onder de bedrijven raakten we steeds enthousiaster en hebben we de samenwerking gezocht om een collectieve aanpak te ontwikkelen. Daarvan kunnen we allemaal op een makkelijke en winstgevende manier profiteren.  

Meer winst voor u als ondernemer, meer winst voor het klimaat. Met minder energie op uw energierekening en vaak met veel minder energie en moeite dan u denkt.

Heeft het uw interesse? Kom gerust, ook als u geen bedrijf hebt op de Winkelskamp.

Aanmelden kan tot 21 mei a.s. via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Locatie AUGA Winkelskamp 13 Hengelo
aanmelden kan tot uiterlijk 21 mei a.s.

 
BKB verbindt en versterkt!