Bekijk hier de videoboodschap van de 8RHK Board. Mark Bouwmans, Koen Knufing en Mirjam Koster-Wentink gaan in op de coronacrisis en wat dit betekent voor de samenwerking in de Achterhoek.
Binnenkort gaat www.achterhoekverbindt.nl online, een initiatief van de 8RHK thematafel Smart werken & Innovatie. Een platform met vragen en antwoorden, vooralsnog voor de maakindustrie in de Achterhoek. Morgenochtend kunt u daar al luisteren naar de eerste podcast.
 
 
Werk samen waar het kan! Samen sta je sterker!
 
#BKB verbindt en versterkt!
De Achterhoek energieneutraal in 2030: Het doel is evenveel energie op te wekken dan we verbruiken.
 
Wilt u hier meer informatie over klik dan op onderstaande link voor het rapport Regionale Energie Strategie Achterhoek.
 
 
 
Kunt u het document niet zien? Klik hier
 
 
In deze bijzondere tijd is het van grootste belang dat aanbieders en verkopers elkaar tijdig weten te vinden.
 
De SIKA (Samenwerkende Industriële Kringen Achterhoek) en VNO/NCW vragen BKB-leden hun vraag en aanbod te koppelen via deze link:
 
Help elkaar waat het kan!
 
Zojuist bericht ontvangen van Wethouder Buunk van de gemeente Bronckhorst dat er diverse maatregelen voor het bedrijfsleven in voorbereiding zijn, nader bericht volgt.
IKZelhem en BKB organiseren gezamenlijk een avond over cybercrime voor de leden. Locatie: De Groes Zelhem. Datum: Maandag 23 maart. Aanvang 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).
 

Cybercrime Alert

Phishing • Cybercrime • Password security • Ransomware
 
Nepmails, spookfacturen, phishing, op afstand te bedienen apparaten en DDoS-aanvallen zijn aan de orde van de dag. Een willekeurige opsomming van criminele activiteiten in cyberspace.
De verwachting is dat binnen vier tot vijf jaar circa 60 - 70% van alle inbraken digitaal is. Daders op afstand zijn moeilijk op te sporen. Digitale bedrijfsprocessen maken bedrijven en organisaties kwetsbaar.

Op uitnodiging van IKZelhem en BKB verzorgt het Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland (PVO Oost-Nederland) een bijeenkomst, waarin ondernemers informatie en tips ontvangen over hoe zij zich kunnen wapenen tegen cybercriminaliteit.
De bijeenkomst is in samenwerking met het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) en de Cyber Security specialisten van het Nederlands Forensisch Incident Response (NFIR) opgezet.

Om je ook na deze bijeenkomst verder op weg te helpen, biedt IKZ- en BKB-lid Fidon je aan het eind van de avond nog wat extra handvatten om je bedrijf extra zekerheid te bieden.
 
IKZelhem
Nadere informatie of interesse in het lidmaatschap van IKZelhem en/of BKB?
Of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

BKB nieuws is een gezamenlijke uitfgifte van de gemeente Bronckhorst en de BKB.

In deze editie een kennismaking met onze nieuwe lid Pim Michels, een terugblik op onze jaarvergadering, een in memoriam en de column van wethouder Buunk.

 

  
Kunt u het document niet zien? Klik hier
 

 

Het volgende nummer komt uit op 2 juni.

Als u kopij hebt graag voor 25 mei toesturen aan het secretariaat.

 

  

Kijk voor onze activiteiten in onze agenda:

https://www.bkbronckhorst.nl/agenda

Dit is een voorlopige lijst, wij zijn druk bezig met nieuwe activiteiten.

Geen lid en wilt u eens geheel vrijblijvend kennismaken? Geef u dan op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Via deze link de nieuwsbrief van Bronckhorst onderneemt duurzaam.


https://mailchi.mp/13eac36cc59f/bronckhorst-onderneemt-duurzaam-januari-2020?e=04193b946f
 
 

Wij kijken terug op een mooie, goed bezochte, informatieve en gezellige jaarvergadering.

De BKB in de praktijk: Verbinden en versterken.

Pim, Robin en Erik waren er voor het eerst bij. Zij hebben de voordelen die de BKB hen biedt leren kennen, de fijne sfeer geproefd en zich gelijk aangemeld als lid.

Graag stellen wij u hen dan ook aan u voor.

Pim Michels van Go 4 Goals (een online marketingbureau) uit Hengelo

www.go4goals.nl

Go4goals

Robin Gerritsen van Gerex BV (ontzorging van klanten in het transport) uit Baak.

www.gerex.nl

Gerex logo nieuw2

en

Erik Legters van Distilleerderij de Bronckhorst & Bronckhorst Beverage Benelux BV uit Zelhem

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 DistilleerderijdeBronckhorst

In één keer drie nieuwe gezichten erbij!

Pim, Robin en Erik van harte welkom.

 

De BKB verbindt en versterkt!

Ook interesse voor het lidmaatschap?

Meld u aan via: https://www.bkbronckhorst.nl/component/proforms/contact/aanmelden?Itemid=249

of bel 0314-631882.

 

Knipsel

Een jaarlijkse bijeenkomst, die ook dit jaar bij De Jongens in Hengelo (Gld.) werd gehouden.

Deze locatie verzorgde een perfecte avond in hun prachtige zaal, waar de ondernemers van de BKB zich thuis voelden. Wethouder Buunk en bedrijvencontactfunctionaris Mugge waren ook van de partij.

Het bestuur had de presentatie van de activiteiten en financiën van de ondernemersvereniging goed voorbereid, waarbij de bestuursleden zelf de microfoon ter hand namen om persoonlijk de agendapunten toe te lichten.

In de sfeer van het verbonden zijn met elkaar werden de activiteiten van 2019 doorgenomen. Naast de relevante kennissessies, bedrijvenbezoeken namen de leden ook deel aan netwerkbijeenkomsten zoals de BKB Rally en het running dinner.

Al deze activiteiten hebben tot gevolg dat de BKB groeit. Vorig jaar hebben zich een gezond aantal nieuw leden aangemeld en n.a.v. de ledenvergadering hebben aspirantleden hun interesse omgezet naar lidmaatschap.

Na de oproep van het bestuur aan de leden om eens na te denken over het eventueel zitting nemen in het bestuur, vanwege het (aankomende) natuurlijke vertrek van een aantal bestuursleden, werd enthousiast gereageerd. Een aantal leden heeft zich ondertussen positief uitgesproken en gaan dit jaar een bestuursvergadering bijwonen om daarna, in overleg met het bestuur, hun definitieve beslissing te nemen.

Daar zijn we absoluut heel blij mee, want de BKB ‘is here to stay’!

Wij als bestuur met de ondersteuning van de activiteitencommissie blijven ons committeren aan het verbinden en versterken van de ondernemers en kijken uit naar een goed en succesvol 2020 voor allen.

 

Benieuwd naar alle andere foto's? Volg de link... 

https://www.bkbronckhorst.nl/foto-s/bkb-ledenvergadering-2020

 

 

 
BKB verbindt en versterkt!