BKB nieuws is een gezamenlijke uitfgifte van de gemeente Bronckhorst en de BKB.

In deze editie een kennismaking met onze nieuwe lid Pim Michels, een terugblik op onze jaarvergadering, een in memoriam en de column van wethouder Buunk.

 

  
Kunt u het document niet zien? Klik hier
 

 

Het volgende nummer komt uit op 2 juni.

Als u kopij hebt graag voor 25 mei toesturen aan het secretariaat.

 

  

Kijk voor onze activiteiten in onze agenda:

https://www.bkbronckhorst.nl/agenda

Dit is een voorlopige lijst, wij zijn druk bezig met nieuwe activiteiten.

Geen lid en wilt u eens geheel vrijblijvend kennismaken? Geef u dan op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Via deze link de nieuwsbrief van Bronckhorst onderneemt duurzaam.


https://mailchi.mp/13eac36cc59f/bronckhorst-onderneemt-duurzaam-januari-2020?e=04193b946f
 
 

Wij kijken terug op een mooie, goed bezochte, informatieve en gezellige jaarvergadering.

De BKB in de praktijk: Verbinden en versterken.

Pim, Robin en Erik waren er voor het eerst bij. Zij hebben de voordelen die de BKB hen biedt leren kennen, de fijne sfeer geproefd en zich gelijk aangemeld als lid.

Graag stellen wij u hen dan ook aan u voor.

Pim Michels van Go 4 Goals (een online marketingbureau) uit Hengelo

www.go4goals.nl

Go4goals

Robin Gerritsen van Gerex BV (ontzorging van klanten in het transport) uit Baak.

www.gerex.nl

Gerex logo nieuw2

en

Erik Legters van Distilleerderij de Bronckhorst & Bronckhorst Beverage Benelux BV uit Zelhem

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 DistilleerderijdeBronckhorst

In één keer drie nieuwe gezichten erbij!

Pim, Robin en Erik van harte welkom.

 

De BKB verbindt en versterkt!

Ook interesse voor het lidmaatschap?

Meld u aan via: https://www.bkbronckhorst.nl/component/proforms/contact/aanmelden?Itemid=249

of bel 0314-631882.

 

Knipsel

Een jaarlijkse bijeenkomst, die ook dit jaar bij De Jongens in Hengelo (Gld.) werd gehouden.

Deze locatie verzorgde een perfecte avond in hun prachtige zaal, waar de ondernemers van de BKB zich thuis voelden. Wethouder Buunk en bedrijvencontactfunctionaris Mugge waren ook van de partij.

Het bestuur had de presentatie van de activiteiten en financiën van de ondernemersvereniging goed voorbereid, waarbij de bestuursleden zelf de microfoon ter hand namen om persoonlijk de agendapunten toe te lichten.

In de sfeer van het verbonden zijn met elkaar werden de activiteiten van 2019 doorgenomen. Naast de relevante kennissessies, bedrijvenbezoeken namen de leden ook deel aan netwerkbijeenkomsten zoals de BKB Rally en het running dinner.

Al deze activiteiten hebben tot gevolg dat de BKB groeit. Vorig jaar hebben zich een gezond aantal nieuw leden aangemeld en n.a.v. de ledenvergadering hebben aspirantleden hun interesse omgezet naar lidmaatschap.

Na de oproep van het bestuur aan de leden om eens na te denken over het eventueel zitting nemen in het bestuur, vanwege het (aankomende) natuurlijke vertrek van een aantal bestuursleden, werd enthousiast gereageerd. Een aantal leden heeft zich ondertussen positief uitgesproken en gaan dit jaar een bestuursvergadering bijwonen om daarna, in overleg met het bestuur, hun definitieve beslissing te nemen.

Daar zijn we absoluut heel blij mee, want de BKB ‘is here to stay’!

Wij als bestuur met de ondersteuning van de activiteitencommissie blijven ons committeren aan het verbinden en versterken van de ondernemers en kijken uit naar een goed en succesvol 2020 voor allen.

 

Benieuwd naar alle andere foto's? Volg de link... 

https://www.bkbronckhorst.nl/foto-s/bkb-ledenvergadering-2020

 

 

De gemeente gaat intensief samenwerken met ondernemers en het Graafschap College om meer inwoners met een afstand tot de arbeidsmarkt aan regulier werk te helpen. Hiervoor is onder meer een nieuw leerwerkcentrum opgericht in het voormalige pand van Polyketting op het Industriepark Zelhem. Dit kreeg de naam Werkcarrousel Bronckhorst en is zojuist op feestelijke wijze officieel geopend door wethouder Willem Buunk van economische zaken en Eddy Gelhever van Meersterwerk Werkprojecten..

Bronckhorster ondernemers hebben moeite om openstaande vacatures in te vullen en zijn graag bereid mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een werkplek te helpen. Zij bieden hen in de praktijk dan ook vaak informele ondersteuning die een waardevolle aanvulling is op het sociale netwerk van deze groep inwoners. Wethouder Buunk: “Dat is mooi en belangrijk. Met de samenwerking in de Werkcarrousel worden ondernemers ontzorgd en krijgen deelnemers in een echte werkomgeving gericht begeleiding naar zo regulier mogelijk werk bij deelnemende bedrijven of een ander bedrijf.” Ca. 30 Bronckhorster inwoners die wij vanuit de Participatiewet ondersteunen in hun zoektocht naar werk krijgen jaarlijks een werkervaringsplek in de Werkcarrousel of worden via dit initiatief begeleid bij een bedrijf. Reïntegratiebedrijf Meesterwerk Werkprojecten heeft het centrum voor ons opgezet en voert de activiteiten die er plaatsvinden samen met ons, ondernemers en onderwijs uit.

 

GC

 

Harold, Carol en medewerkers proficiat en veel succes!
 
Gotink
 
Overgenomen uit het Contact Bronckhorst Zuid
 
 
 

BKB nieuws is een gezamenlijke uitfgifte van de gemeente Bronckhorst en de BKB.

Bekijk wie onze nieuwe leden zijn, de column van wethouder Willem Buunk etc.

 

Het volgende nummer komt uit op 4 februari.

Als u kopij hebt s.v.p. voor 27 januari toesturen aan het secretariaat.

 
Kunt u het document niet zien? Klik hier

 

Onze eerstvolgende activiteit is onze nieuwjaarsborrel/ledenvergadering op 15 januari a.s. bij de Jongens in Hengelo.

Geen lid en wilt u eens geheel vrijblijvend kennismaken? Geef u dan op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Nee, geen medisch verband, maar het verbinden van mensen. Ondernemers wel te verstaan.

De BKB op zijn best door niet alleen deze ondernemers met elkaar te verbinden, maar ook door hun netwerk te versterken!

Op donderdag 7 november jl. werd het jaarlijkse running dinner gehouden van de BKB. Bestaande, nieuwe en aspirant leden kwamen samen bij diverse horecagelegenheden in Hengelo. Ook de gemeente was vertegenwoordigd door de bedrijvencontactfunctionaris Gert Jan Mugge.

De avond verliep in een enthousiaste en gemoedelijke sfeer.

Laagdrempelig, doordat eenieder open stond voor deze kennismaking die verder gaat dan alleen een hand schudden en kaartjes uitwisselen. De ondernemers leerden elkaar en hun producten of dienstverlening nog beter kennen. Door deze opgedane kennis kunnen zij elkaar introduceren in elkaars netwerken binnen en buiten de gemeente. Er werden ook potentiële samenwerkingen beklonken met een glaasje.

Een win-win situatie die de BKB juist voor haar leden wil creëren.

Deze positieve energie, die de hele avond meer dan voldoende aanwezig was, werkte aanstekelijk. Die avond hebben zich twee aspirant leden aangesloten bij de BKB, maar ook een ondernemer die toevallig in een betrokken horeacagelegenheid aanwezig was en zich aangetrokken voelde tot de BKB en haar werkwijze.

Geweldig, van harte welkom bij onze vereniging!

Een woord van dank is echter wel op zijn plaats.

De BKB wil de horecagelegenheden Café de Jongens, Eetcafe Jansen & Jansen, Mart Eten & Drinken en Partycentrum Langeler, allen gevestigd in Hengelo (Gld.), ontzettend bedanken.

Zij stelden hun ruimten beschikbaar, zorgden voor de uitvoering van een perfect menu en gaven ‘gastheerschap’ een andere betekenis.

De leden voelden zich meer dan welkom en hebben genoten van de hoogstaande culinaire kunsten en gezellige ambiance.

Een welgemeend chapeau en nogmaals bedankt!

 

9014622f 9045 4bdc a63f 3a19713eee30

Wij zijn blij weer een nieuw lid te mogen verwelkomen, dit keer Ap Meulenveld van Vermogensadvies en meer uit Steenderen.
Vermogensadvies en meer is een onafhankelijke financiële instellling die altijd zoekt naar de beste oplossingen.
 
Ap van harte welkom!
 
Meer weten? kijk op:
 
Vermogensadviesenmeer logo brf

 
BKB verbindt en versterkt!