Agenda

Inspreekavond verkiezingsprogramma PvdA
Contact  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De PvdA organiseert nog één moment waar belangenclubs en maatschappelijke verenigingen over het concept-programma kunnen praten met de fractieleden en met de mensen uit de schrijfgroepen. Op 16 oktober schuiven, strak gepland, deze groepen aan tafel met de PvdA’ers. Afhankelijk of het druk wordt zal er 20 a 30 minuten tijd zijn voor dit moment.
De organisatie van de meepraatavond is in handen van Jose Teunissen, commissielid bij de PvdA-fractie.
Wij nodigen u als maatschappelijke organisatie graag uit om mee te praten. Ons idee is dat u met maximaal twee mensen van uw organisatie bij ons aanschuift. U wordt te woord gestaan door de mensen van de schrijfgroep of van de fractie. Ons concept-programma ligt dan klaar om in te zien. We willen nadrukkelijk niet de verwachting wekken dat we aan alle belangen en wensen kunnen voldoen. Wel krijgt u van ons ter plekke een indruk in welke mate de uitkomsten van dit gesprek een plek kunnen krijgen in het programma.
Als u ook als vereniging wilt aanschuiven, dan kunt u die wens voor 6 oktober mailen naar Jose via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U krijgt bericht op welke tijd u verwacht wordt. Als het nodig is wordt er een selectie gemaakt of wordt gevraagd uw inspraak te bundelen met soortgelijke verenigingen.

Locatie Ons Huis in Hengelo