Bedrijvenkring Bronckhorst
Bedrijven Kring Bronckhorst

Verslag en foto's geslaagde avond voor BKB leden bij crematorium Haarlo

Op woensdagavond 3 november 2021 werden de leden Bedrijving Kring Bronckhorst en hun
introducees verwelkomd bij Crematorium Hart van Berkelland in Haarlo door Rianne van der Wal en de familie Brinkhorst.

Rianne van der Wal is naast directeur / eigenaar van En Toen Uitvaartverzorging ook bestuurslid van de Bedrijven Kring Bronckhorst sinds 1 januari 2021. De BKB wil graag gedurende het jaar haar leden diverse bedrijfsbezoeken aanbieden om in de regio bij zoveel mogelijk medeondernemers in de keuken te kunnen kijken op een leuke en ontspannen manier.

Nooit eerder in de geschiedenis van het bestaan van de BKB hebben de leden een uitnodiging ontvangen om een Crematorium te bezoeken als bedrijfsbezoek en aansluitend nog te netwerken.

Hoe kwam de uitnodiging tot stand?
En Toen uitvaartverzorging bestaat dit jaar 10 jaar en Rianne van der Wal zag dit als een mooie gelegenheid om de BKB leden uit te nodigen op de prachtige locatie in Haarlo. Rianne is namelijk haar carrière gestart in de uitvaartverzorging met Gert Brinkhorst als haar teamleider. De familie Brinkhorst is nu eigenaar van de crematoria Hart van Berkelland in Haarlo en de Omarming in Zutphen.

Vanaf 19.30 uur was er een warm welkom met koffie, thee en een heerlijke zoete versnapering. Aansluitend heette Rianne van der Wal iedereen van harte welkom op de prachtige en wonderschone locatie. Rianne vertelde een prachtig persoonlijk verhaal dat tegelijkertijd werd ondersteund door mooi beeldmateriaal en muziek.
Het werd dan ook geen enkel moment ongemakkelijk in de zaal waar in totaal 34 leden en hun introducees hadden plaatsgenomen. Na Rianne nam Gert Brinkhorst het woord om te vertellen over zijn carrière in de uitvaartverzorging en hoe hij samen met zijn vrouw, zoon en team dagelijks werkzaam is op de beide locaties.

Onderdeel van de uitnodiging betrof ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een rondleiding, zowel voor als achter de schermen. Uiteraard met inachtneming van alle privacy. Alle aanwezigen besloten om deel te nemen aan de rondleiding die in twee groepen door de familie Brinkhorst werd gegeven. Van de mogelijkheid om alles te vragen wat je ook maar wilde weten, werd dan ook goed gebruik gemaakt.

Na de rondleiding kwam iedereen samen in de grote zaal voor een hapje & een drankje en om nog even met elkaar na te praten en samen het glas te heffen op een super geslaagde avond!

De organisatie kijkt terug op een mooi en waardevol bedrijfsbezoek en verheugt zich op
de volgende activiteit.

Geïnteresseerd in wat Rianne van der Wal met haar bedrijf En Toen uitvaartverzorging voor jou kan betekenen of wil je vrijblijvend informatie inwinnen? Kijk dan op www.entoenuitvaartverzorging.nl of bel 06-41 83 85 00.

Foto's: Rudie Kreunen van Kreunen Multimedia