Bedrijvenkring Bronckhorst
Bedrijven Kring Bronckhorst

Verslag en foto's Lustrum Rally Bedrijven Kring Bronckhorst

Na uitstel kwam er zeker geen afstel! Op 30 juni 2021 werd de 5e verreden: De Lustrum-Rally.

De activiteitencommissie, bestaande uit Arno Gesink, Els Harmsen, Rudie Kreunen en Danielle Rouwen, had een prachtige Rally georganiseerd. Alle 40 equipes
(80 deelnemers) die zich hadden aangemeld, zijn ook daadwerkelijk van start gegaan. Een opkomst van honderd procent, is al een super prestatie!

Bij de Gouden Karper in Hummelo verzamelden zich om 11.30 uur alle rijders met navigator voor een heerlijke lunch. Om 12.15 uur opende Arno Gesink de bijeenkomst. Allereerst werd Liesbeth Remmelink, eigenaresse van de Gouden Karper, in het zonnetje gezet met een boeket bloemen om haar en haar team te feliciteren met het 100 jarig bestaan en werd ze tevens verwelkomd als nieuw lid van de BKB.

Na de opening nam Rudie Kreunen het woord. Samen met zijn partner Cristel heeft hij de Rally uitgezet en kreeg iedereen nog even wat tips & tricks te horen. Let op; zandwegen tellen niet mee…..
Het was een lust voor het oog om voor het eerst in bijna twee jaar elkaar weer te ontmoeten en leden met elkaar te zien verbinden. Naar dit moment was door velen dan ook echt uitgekeken.

Om 12.30 uur werd het startschot gegeven en vertrok de eerste equipe. Aan de hand van foto’s trokken de equipes vervolgens door een prachtige omgeving. Onderweg waren er vragen en opdrachten om uit te voeren en was er gelijk ook even de gelegenheid om de benen te strekken.
Bij IJsboerderij de Steenoven wachtte ons een heerlijke traktatie in de vorm van een super smakelijk hoorntje met ijs en bij Chocolaterie Magdalena kon de speciale BKB bonbon geproefd worden. Het eindpunt was bij Restaurant De Herberg in Vorden. Tussen 17.00 en 18.00 uur waren alle rijders binnen, konden de rallyboekjes worden ingeleverd en was het tijd voor een hapje en een drankje met aansluitend een koud- en warmbuffet en uiteraard de prijsuitreiking!

Als lid van de sponsorcommissie van VV Vorden heeft Herman Vrielink gebruik gemaakt van de gelegenheid om onze leden te bedanken voor de shirtsponsoring van het G-Team.
Doelstelling van de oprichting van het G-team; spelers tussen de 20-50 jaar uit de regio te laten voetballen die niet in een regulier team kunnen spelen.

Na genoten te hebben van het heerlijke eten en het gezellig bijkletsen met alle bekenden was het tijd voor de prijsuitreiking.

Voordat de winnaar daadwerkelijk door Chirstel werd onthuld, nam Rudie eerst nog even alle vragen door. Dit leverde gelijk al wat oeh’s en ahh’s op omdat de deelnemers zich realiseerden waar ze wat steekjes hadden laten vallen of was er gegniffel omdat ze wisten dat ze het goed hadden gedaan.

De winnaars zijn geworden; Henk en Ria Boers van Cijbergen Beheer BV.

De activiteitencommissie en het bestuur kijken terug op een super geslaagd evenement en verheugen zich op de volgende activiteiten: 1 september excursie Onlineverf Hengelo en 13 oktober het running dinner in Zelhem.

Interesse om lid te worden van de BKB en in het najaar deel te nemen aan een activiteit of volgend jaar de Rally?
Neem dan contact op met Hennie Hebbink, via secretariaat@bkbronckhorst.nl

De foto's zijn gemaakt door Rudie Kreunen van Kreunen Multimedia Hengelo Gld.