Bedrijvenkring Bronckhorst
Bedrijven Kring Bronckhorst

Save the date bijeenkomst lancering portal van de Radboud Universiteit t.b.v. werving studenten en alumni

dinsdag 12 oktober 2021

Hierbij nodigen wij u namens 8RHK Ambassadeurs uit voor een save the date 12 oktober a.s. van 16.00 – 18.00 uur.

Deze datum zal de Radboud Universiteit bij ons in de Achterhoek als eerste regio haar online platform Career Central lanceren. Dit platform is een initiatief van de Alumni-afdeling en de afdeling Career Services van de Radboud Universiteit. Het platform biedt een mooie gelegenheid voor u als organisatie om eenvoudig uw stages en vacatures kenbaar te maken bij studenten en alumni van de RU. Tijdens deze bijeenkomst volgt een presentatie van de tool en geven een aantal studenten van de Radboud Universiteit input over hoe zij naar vacatures kijken en wat ze belangrijk vinden bij een zoektocht naar een stage of eerste werkplek. Na het plenaire deel is er de mogelijkheid te netwerken en in gesprek te gaan met de studenten die aanwezig zijn.

Het platform is al online te vinden, u bent van harte welkom om uw bedrijfsprofiel aan te maken en uw stages en vacatures online te plaatsen. Let op, stages zijn gratis, voor vacatures wordt een kleine vergoeding gerekend. (in de bijlage en via bovenstaande link vindt u alle informatie). Wellicht kunnen we de 12e al een eerste match kenbaar maken.

Aanmelden
Wij vragen u bij ons te melden of u aanwezig wilt zijn bij deze bijeenkomst, na inventarisatie volgt de locatie. Het is momenteel lastig inschatten hoe groot de belangstelling zal zijn.

Uw aanmelding mag verzonden worden naar: Marianne te Linde m.te.linde@8rhk.nl

Voor nadere informatie zie bijlage.