Een apart programma voor dames en heren? Nooit eerder georganiseerd, maar erg leuk zo bleek.

De dames kwamen bij elkaar bij Martine Hair + Beautysalon en de heren togen naar de Varsselse molen voor een HAMOVE-avond.

bkb luuk martine

Foto: Luuk Stam

 

Voor de dames een avond met behandelingen en tips over kapsels, gezichtsverzorging, visagie en het veilig bleken van tanden. Na een welkom door eigenaresse Martine Hendriksen werden vier groepen gemaakt die rouleerden. Tussendoor lekkere hapjes en een high wine verzorgd door Jenny Hartman (erg lekker). Al met al een ontspannen, leerzame en ook erg gezellige avond met veel tijd voor onderlinge contacten. Martine en  crew heel erg bedankt voor deze onvergetelijke avond!

 

bkb hamove 110418 0074

Foto: Roderic Kreunen

De heren verzamelden zich in de Varsselse molen het clubhuis van de HAMOVE. Hier verzorgde het bestuur een interessante presentatie over de organisatie van evenementen zoals de wegrace, de veteranenrally, off road en de clubcross. Heel veel werk uitgevoerd door een groot team van enthousiaste vrijwilligers. Rudie Kreunen van Kreunen Multimedia blikte terug aan de hand van prachtige historische films uit het archief en filmbeelden met de link naar nu. Het werd een interessante avond, met mooie beelden en veel onderlinge contacten. HAMOVE en Rudie hartelijk dank hiervoor!

 

 

 

 


 
BKB verbindt en versterkt!