Woensdagavond 28 november vond het eerste running dinner plaats. Na de koffie bij Bakker werd de groep verdeeld over 3 horecagelegenheden: Bakker, de Herberg en de Rotonde.
 
Daniëlle had een planning gemaakt zodat iedereen elke gang bij iemand anders aan tafel kwam te zitten in één van de 3 restaurants. Zodra de groepen aan tafel zaten volgde de voorstelronde. Wie ben je, waar woon je en wat heb je voor bedrijf. Het was heel verrassend, je denkt iemand te kennen en komt er achter dat je heel veel niet weet. Vooral ook wat bedrijven precies doen en waar ze goed in zijn. Dat er meer bijzondere producten en gespecialiseerde diensten binnen eigen gemeente voorhanden zijn, dan je zou verwachten, was een echte eyeopener!
3                 IMG 6443             IMG 6456                                                                                      
Na de voorstelronde werden de vragen die op tafel lagen beantwoord. Vragen zoals wat was je grootste blunder ooit, wat zijn je beste en slechtste eigenschappen etc. etc. Dit leidde tot hele andere gesprekken dan normaal en daarom ook zo verrassend. Ook de aanwezige aspirant leden hebben deze avond een goed beeld gekregen van onze club. Aan het eind keerde iedereen terug naar Bakker voor een afsluitend drankje bij de open haard.
 
hotel bakker ingang ded27                             IMG 6455                                   Rotonde
 
 
 
Bakker, de Herberg en de Rotonde hartelijk bedank! Het running dinner liep als een trein en eten was erg lekker! Een running dinner is absoluut voor herhaling vatbaar! 
 
   
 
 
 
 
 

 
BKB verbindt en versterkt!