IKZelhem en BKB organiseren gezamenlijk een avond over cybercrime voor de leden. Locatie: De Groes Zelhem. Datum: Maandag 23 maart. Aanvang 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).
 

Cybercrime Alert

Phishing • Cybercrime • Password security • Ransomware
 
Nepmails, spookfacturen, phishing, op afstand te bedienen apparaten en DDoS-aanvallen zijn aan de orde van de dag. Een willekeurige opsomming van criminele activiteiten in cyberspace.
De verwachting is dat binnen vier tot vijf jaar circa 60 - 70% van alle inbraken digitaal is. Daders op afstand zijn moeilijk op te sporen. Digitale bedrijfsprocessen maken bedrijven en organisaties kwetsbaar.

Op uitnodiging van IKZelhem en BKB verzorgt het Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland (PVO Oost-Nederland) een bijeenkomst, waarin ondernemers informatie en tips ontvangen over hoe zij zich kunnen wapenen tegen cybercriminaliteit.
De bijeenkomst is in samenwerking met het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) en de Cyber Security specialisten van het Nederlands Forensisch Incident Response (NFIR) opgezet.

Om je ook na deze bijeenkomst verder op weg te helpen, biedt IKZ- en BKB-lid Fidon je aan het eind van de avond nog wat extra handvatten om je bedrijf extra zekerheid te bieden.
 
IKZelhem
Nadere informatie of interesse in het lidmaatschap van IKZelhem en/of BKB?
Of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

 
BKB verbindt en versterkt!